Boekvoorstelling & netwerkmoment: Anderstalig Talent op de Werkvloer

Bij Cultuurcafé De Fwajee zijn we er rotsvast van overtuigd dat verschillende culturen en talen geen grenzen kennen noch barrières mogen vormen op de werkvloer. Daarom nodigen we op vrijdag 11 juni in de voormiddag tussen 10u30 en 11u30 jobcoach Ilse Janssenswillen uit. Via CORE. Intercultural coaching & training probeert ze anderstalig talent te linken met de juiste werkgever. Core maakt zo connecties mogelijk, verzorgt de samenwerking en faciliteert een verandering in de missie en visie van het bedrijf, zodat talenten optimaal ingezet worden en samenwerkingen sterker worden over alle grenzen heen.

Als partner van VDAB voert Core momenteel twee tewerkstellingsprojecten uit, beiden zijn gericht op het begeleiden van anderstalig talent uit Limburg naar de lokale arbeidsmarkt. Enerzijds wordt de directe link gemaakt met bedrijven en anderzijds gaan we op zoek naar vrijwilligers die een anderstalige informeel ondersteunen naar persoonlijke en professionele integratie. Meer info over beide projecten staan op https://www.corevof.be/.

Nadat u weet welke parels er uit de vijver gevist kunnen worden, voorzien we vrijblijvend om 11u45 een netwerklunch waarvoor we de volgende gerechten aanbieden:

Kaasplank met Limburgse kazen (2 pers.) : 25 euro
Knabbelplank Fwajee (2 pers.): 18 euro
Spaghetti Bolognese: 13, 90 euro
Dagsoep met brood: 4, 50 euro
Slaatje rucola met walnoten, pijnboompitten, briekaas en hoevebrood: 11, 90 euro.

Planning:
10u-10u30: onthaal
10u30-11u30: lezing ‘Anderstalig talent op de werkvloer’
11u30 – 13u30: lunch

Adres: Plankstraat 18, 3800 Sint-Truiden

Inschrijven voor de lunch en/of de lezing kan tot en met uiterlijk zondag 6 juni via contact@defwajee. Vanwege de coronamaatregelen zijn de tafels beperkt. Gelieve u per bubbel van twee personen te registreren. Zet bij uw registratie de namen van beide deelnemers en de keuze van de gerechten.

De registratie van het diner is voltooid wanneer we de betaling van de gerechten voor 6 juni hebben ontvangen op BE0720.554.107. Een deelname aan het diner is niet verplicht.

Voor de gratis lezing vragen we een registratie. Bij afwezigheid factureren we u een No Show fee van vijf euro.