Evenementen

Onze evenementen opgelijst

DATS Vzw nodigt uit op een brunch met Armand Schreurs

in de Fwajee (bij de Academiezaal), Plankstraat 18, Sint-Truiden
op zondag 28 mei van 9u30 tot 12u30 uur.


Wij richten deze uitgebreide brunch in om het project “Sinthiang Fodé, een dorp in beweging” te steunen. De bevolking van dit dorp is dynamisch en hardwerkend en krijgt van ons een duwtje in de rug, zodat hun voeding en inkomen diversifieert en de kinderen naar school kunnen. Eigenaar van het project zijn de dorpelingen zelf, die opgeleid worden om de deelprojecten (een ecologische groententuin, een graanmolen, een kippenkwekerij) zelf te beheren.
Kostprijs: 30 euro per persoon
Betaling ten laatste op 22 mei op rek.nr. BE08 9792 3847 5313 van DATS vzw met als vermelding “brunch” geldt als inschrijving

Workshop productfotografie

ZATERDAG 4 FEBRUARI 2023

Veel bedrijven en zelfstandigen zijn tijdens de voorbije lockdowns gestart met een webshop of hebben hun bestaande shop verder uitgebouwd. Goede foto’s die je producten op hun paasbest tonen zijn daarvoor essentieel.

Natuurlijk kan je hiervoor een fotograaf inhuren, maar je zal zien dat voor de meeste producten het heel eenvoudig is om het zelf te doen, eens je de kneepjes door hebt.

Er zijn een aantal gereedschappen -met bijbehorende tips- die het je makkelijker maken. Johan Vanstraelen legt je graag uit in deze workshop hoe je hiermee een vlotte workflow kan uitwerken, zodat je al snel de fotografie voor je webshop zelf kan gaan doen.

Inschrijven kan via de website: https://johanvanstraelen.photo/workshopproduct